GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai

Mohácsiné Farkas Csilla and Farkas József: GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 195-205. (2003)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_195-205.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_195-205.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Possibilities and limits of GFP test organisms in the field of the food microbiology ; Möglichkeiten und Grenzen der lebensmittelmikrobiologischen Anwendung von GFP Testorganismen
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2003
Volume: 49
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 195-205
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79840/
Uncontrolled Keywords: Mikrobiológia - élelmiszer - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás
Additional Information: Bibliogr.: p. 204-205. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 28. 12:15
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80088

Actions (login required)

View Item View Item