Mohácsiné Farkas Csilla and Farkas József: GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 195-205. (2003)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_195-205.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Possibilities and limits of GFP test organisms in the field of the food microbiology ; Möglichkeiten und Grenzen der lebensmittelmikrobiologischen Anwendung von GFP Testorganismen |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2003 |
Volume: | 49 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 195-205 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79840/ |
Uncontrolled Keywords: | Mikrobiológia - élelmiszer - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 204-205. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 28. 12:15 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:04 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80088 |
Actions (login required)
View Item |