Barabás Béla and Percsich Kálmán: Kis mennyiségű fenol meghatározása mézben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 1. pp. 21-27. (2004)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_01_021-027.pdf Download (234kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Determination of low quantity of phenol in honey ; Bestimmung von geringen Phenolmengen im Honig |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2004 |
Volume: | 50 |
Number: | 1 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 21-27 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79841/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia, Élelmiszerkémia - fenol - méz |
Additional Information: | Bibliogr.: 27. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 28. 13:37 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:02 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80099 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |