A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában

Barendsz A. W. and Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 69-85. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf

Download (200kB)
Item Type: Article
Other title: Certification of HACCP based food safety systems in the Netherlands ; Zertifizierung von Lebensmittelsicherheitsystemen auf HACCP Basis in Holland
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2004
Volume: 50
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 69-85
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79842/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 28. 14:10
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80104

Actions (login required)

View Item View Item