Barendsz A. W. and Molnár Pál: A HACCP alapú élelmiszerbiztonsági rendszerek tanúsítása Hollandiában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 69-85. (2004)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_069-085.pdf Download (200kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Certification of HACCP based food safety systems in the Netherlands ; Zertifizierung von Lebensmittelsicherheitsystemen auf HACCP Basis in Holland |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2004 |
Volume: | 50 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 69-85 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79842/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás - Hollandia, Élelmiszerbiztonság - Hollandia |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 28. 14:10 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:02 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80104 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |