Higiénikus élelmiszerüzem tervezése

Holah John: Higiénikus élelmiszerüzem tervezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 2. pp. 86-98. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_086-098.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_02_086-098.pdf

Download (192kB)
Item Type: Article
Other title: Designing a hygiene food factory ; Planung eines hygienischen Lebensmittelbetriebes
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2004
Volume: 50
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 86-98
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79842/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerbiztonság, Élelmiszer-higiénia, Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszeripar
Additional Information: Bibliogr.: 98. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 28. 14:24
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80105

Actions (login required)

View Item View Item