Minőségmenedzsment rendszerek speciális vonásai a konzerviparban

Nádasdi Józsefné: Minőségmenedzsment rendszerek speciális vonásai a konzerviparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 170-177. (2004)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_03_170-177.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_03_170-177.pdf

Download (205kB)
Item Type: Article
Other title: Attributes of quality management systems in the canning industry ; Spezifische Eigenschaften von Qualitätsmanagementsystemen in der Konservenindustrie
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 2004
Volume: 50
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 170-177
Language: Hungarian
Publisher: Q & M Kft.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79843/
Uncontrolled Keywords: Minőségszabályozás - élelmiszeripar, Élelmiszeripar - minőségellenőrzés
Additional Information: Bibliogr.: 177. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 28. 14:42
Last Modified: 2023. Aug. 26. 09:02
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80110

Actions (login required)

View Item View Item