Nádasdi Józsefné: Minőségmenedzsment rendszerek speciális vonásai a konzerviparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (50) 3. pp. 170-177. (2004)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2004_03_170-177.pdf Download (205kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Attributes of quality management systems in the canning industry ; Spezifische Eigenschaften von Qualitätsmanagementsystemen in der Konservenindustrie |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 2004 |
Volume: | 50 |
Number: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 170-177 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Q & M Kft. |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79843/ |
Uncontrolled Keywords: | Minőségszabályozás - élelmiszeripar, Élelmiszeripar - minőségellenőrzés |
Additional Information: | Bibliogr.: 177. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 28. 14:42 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 09:02 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80110 |
Actions (login required)
View Item |