Atomabszorpciós spektroszkópia az élelmiszer-analitikában

Maly Karl: Atomabszorpciós spektroszkópia az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (34) 4. pp. 194-202. (1988)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_04_194-202.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1988_04_194-202.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1988
Volume: 34
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 194-202
Language: Hungarian
Publisher: Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80133/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia - módszer, Spektroszkópia - atomabszorpciós
Additional Information: Bibliogr.: 202. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 04. 09:03
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80299

Actions (login required)

View Item View Item