Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. : Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás

Szarvas T.: Könyvismertetés - Herschdoerfer, S. M. : Minőségbiztosítás az élelmiszeriparban. 4. kötet 2. kiadás. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 1. p. 61. (1990)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_01_061.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1990_01_061.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1990
Volume: 36
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: p. 61
Language: Hungarian
Contributors:
Contribution
Name
UNSPECIFIED
Herschdoerfer S. M.
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80138/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés - könyvismertetés, Minőségszabályozás - könyvismertetés
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 02. 14:36
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80350

Actions (login required)

View Item View Item