Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai

Solms Jürg: Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 6-17. (1992)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_01_006-017.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_01_006-017.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Other title: Trends in food chemistry ; Trends in der Lebensmittelchemie
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1992
Volume: 38
Number: 1
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 6-17
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80146/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 16-17. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 01. 11:14
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80410

Actions (login required)

View Item View Item