Az élelmiszeradalékok EGK-szabályozásának jelenlegi helyzete

Langlais Rolph: Az élelmiszeradalékok EGK-szabályozásának jelenlegi helyzete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 3. pp. 193-200. (1992)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_03_193-200.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1992_03_193-200.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Present situation of EEC-regulation of food additives ; Gegenwärtige Situation der EWG-Regulierung für Lebensmittelzusätze
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1992
Volume: 38
Number: 3
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 193-200
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80148/
Uncontrolled Keywords: Adalékanyag - élelmiszeripar - szabályozás, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás
Additional Information: Bibliogr.: 200. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 01. 14:09
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80431

Actions (login required)

View Item View Item