A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint

Fábri Ilona and Prokopp László: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 328-338. (1994)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf

Download (117kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1994
Volume: 40
Number: 4
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 328-338
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80158/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia
Additional Information: Bibliogr.: 338. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Jul. 31. 12:50
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:25
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80539

Actions (login required)

View Item View Item