Fábri Ilona and Prokopp László: A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 4. pp. 328-338. (1994)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1994_04_328-338.pdf Download (117kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1994 |
Volume: | 40 |
Number: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 328-338 |
Language: | Hungarian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80158/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszergazdaság - minőségszabályozás, Élelmiszerbiztonság, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Élelmiszer-higiénia |
Additional Information: | Bibliogr.: 338. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Jul. 31. 12:50 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 10:25 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80539 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |