A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában

Berezvai Ferenc and Szakál Sándor: A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 17-22. (1976)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_01-02_017-022.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_01-02_017-022.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1976
Volume: 22
Number: 1-2
Page Range: pp. 17-22
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80551/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszer-higiénia, Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Bibliogr.: 22. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 24. 13:26
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80644

Actions (login required)

View Item View Item