Kochan A.: The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 3. pp. 152-156. (1976)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf Download (1MB) |
Abstract
Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | A reológiai sajátságok jelentősége az élelmiszerek fogyasztói értéke szempontjából |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1976 |
Volume: | 22 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 152-156 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80552/ |
Uncontrolled Keywords: | Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat |
Additional Information: | Összefoglalás angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 25. 10:39 |
Last Modified: | 2023. Aug. 26. 10:59 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80668 |
Actions (login required)
View Item |