The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff

Kochan A.: The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 3. pp. 152-156. (1976)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_03_152-156.pdf

Download (1MB)

Abstract

Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen.

Item Type: Article
Other title: A reológiai sajátságok jelentősége az élelmiszerek fogyasztói értéke szempontjából
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1976
Volume: 22
Number: 3
Page Range: pp. 152-156
Language: Hungarian, English, German, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80552/
Uncontrolled Keywords: Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat
Additional Information: Összefoglalás angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 25. 10:39
Last Modified: 2023. Aug. 26. 10:59
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80668

Actions (login required)

View Item View Item