Szarvas Tibor and Stiaszny Ferencné: Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 56-60. (1977)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_56-60.pdf Download (1MB) |
Abstract
Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Vergleichende Untersuchung der Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln ; Comparative investigation of the methods for the determination of the total acid content in foods |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1977 |
Volume: | 23 |
Number: | 1-2 |
Page Range: | pp. 56-60 |
Language: | Hungarian, German, Russian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80555/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 60. p. ; összefoglalás német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 28. 08:20 |
Last Modified: | 2023. Aug. 28. 08:20 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80713 |
Actions (login required)
View Item |