Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata

Szarvas Tibor and Stiaszny Ferencné: Élelmiszerek összes savtartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 1-2. pp. 56-60. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_56-60.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_01-02_56-60.pdf

Download (1MB)

Abstract

Die verschiedenen Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln wurden miteinander verglichen. Zu Schiedsanalysen wird die potentiometrische Methode empfohlen, andere Methoden können nur als orientierende Verfahren angewendet werden.

Item Type: Article
Other title: Vergleichende Untersuchung der Bestimmungsmethoden des Gesamtgehaltes an Säure in Lebensmitteln ; Comparative investigation of the methods for the determination of the total acid content in foods
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1977
Volume: 23
Number: 1-2
Page Range: pp. 56-60
Language: Hungarian, German, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80555/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 60. p. ; összefoglalás német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 28. 08:20
Last Modified: 2023. Aug. 28. 08:20
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80713

Actions (login required)

View Item View Item