Molnár Pál and Falusi Zsuzsa: Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 150-162. (1977)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_150-162.pdf Download (4MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Primäre Selektion und Grundausbildung von sensorischen Beurteilern ; Primary selection and basic training of judges for sensory test |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1977 |
Volume: | 23 |
Number: | 4 |
Page Range: | pp. 150-162 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 161-162. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 28. 12:15 |
Last Modified: | 2023. Aug. 28. 12:15 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80734 |
Actions (login required)
View Item |