Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái

Ravasz László and Móritz Pálné: Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 163-170. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_163-170.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_163-170.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Other title: Probleme der Qualifizierung der sensorischen Eigenschaften von Lebensmitteln ; Qualification problems of the sensory properties of foods
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1977
Volume: 23
Number: 4
Page Range: pp. 163-170
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 28. 12:17
Last Modified: 2023. Aug. 28. 12:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80735

Actions (login required)

View Item View Item