Ravasz László and Móritz Pálné: Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 4. pp. 163-170. (1977)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_04_163-170.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Probleme der Qualifizierung der sensorischen Eigenschaften von Lebensmitteln ; Qualification problems of the sensory properties of foods |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1977 |
Volume: | 23 |
Number: | 4 |
Page Range: | pp. 163-170 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80557/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 28. 12:17 |
Last Modified: | 2023. Aug. 28. 12:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80735 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |