A hidroxiprolin-meghatározás módszerének alkalmazása : húsipari termékek analízise

Bálint Mihály: A hidroxiprolin-meghatározás módszerének alkalmazása : húsipari termékek analízise. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 255-258. (1977)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_255-258.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_255-258.pdf

Download (1MB)

Abstract

Die Analyse von etwa 140 Produkten wurde durchgeführt. Auf Grund des Hydroxyprolingehaltes der Grundmaterialien und der Fertigprodukte wurde eine relative Qualitätsreihe, während auf Grund des tatsächlichen Bindegewebegehaltes eine absolute Qualitätsreihe aufgestellt. About 140 products were analyzed. On the basis of the contents of hydroxyproline in the basic materials and in the finished products a relative quality scale whereas on the basis of the real contents of connective tissue an absolute quality scale were developed.

Item Type: Article
Other title: Anwendung der Methode der Hydroxyprolin Bestimmung : Analyse von Produkten der Fleischindustrie ; Application of the method for the determination of hydroxyproline : analysis of products of the meat industry
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1977
Volume: 23
Number: 5-6
Page Range: pp. 255-258
Language: Hungarian, English, German, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 258. p. ; összefoglalás angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 29. 09:08
Last Modified: 2023. Aug. 29. 09:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80748

Actions (login required)

View Item View Item