Bálint Mihály: A hidroxiprolin-meghatározás módszerének alkalmazása : húsipari termékek analízise. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 255-258. (1977)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_255-258.pdf Download (1MB) |
Abstract
Die Analyse von etwa 140 Produkten wurde durchgeführt. Auf Grund des Hydroxyprolingehaltes der Grundmaterialien und der Fertigprodukte wurde eine relative Qualitätsreihe, während auf Grund des tatsächlichen Bindegewebegehaltes eine absolute Qualitätsreihe aufgestellt. About 140 products were analyzed. On the basis of the contents of hydroxyproline in the basic materials and in the finished products a relative quality scale whereas on the basis of the real contents of connective tissue an absolute quality scale were developed.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Anwendung der Methode der Hydroxyprolin Bestimmung : Analyse von Produkten der Fleischindustrie ; Application of the method for the determination of hydroxyproline : analysis of products of the meat industry |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1977 |
Volume: | 23 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 255-258 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 258. p. ; összefoglalás angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 29. 09:08 |
Last Modified: | 2023. Aug. 29. 09:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80748 |
Actions (login required)
View Item |