Bálint Mihály: A hidroxilizin meghatározása : a hidroxilizin exponens. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 259-261. (1977)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_259-261.pdf Download (705kB) |
Abstract
Ausser dem Hydroxyprolin wurde eine Methode auch zur Bestimmung der anderen bedeutenden Hydroxyaminosäure des Kollagens adaptiert. Mittels dieser Bestimmung ist es möglich, einen auf den Gehalt an Hydroxyprolin bezogenen sogenannten „Hydroxylysinexponent” anzugeben. Besides hydroxyproline also a method was adapted for the determination of another significant hydroxyaminoacid of collagen. By means of this determination it is possible to establish the so-called “ hydroxylysine exponent” related to the hydroxyproline content.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Bestimmung des Hydroxylysine : der Hydroxylysine Exponent ; Determination of hydroxylysine : the hydroxylysine exponen |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1977 |
Volume: | 23 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 259-261 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 260. p. ; összefoglalás angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 29. 09:12 |
Last Modified: | 2023. Aug. 29. 09:12 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80749 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |