Kottász József: Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (23) 5-6. pp. 271-272. (1977)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1977_05-06_271-272.pdf Download (673kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1977 |
Volume: | 23 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 271-272 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80558/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 29. 09:42 |
Last Modified: | 2023. Aug. 29. 09:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80753 |
Actions (login required)
View Item |