Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában

Boros Ilona: Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 2. pp. 77-80. (1981)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_02_077-080.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_02_077-080.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1981
Volume: 27
Number: 2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 77-80
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80570/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis
Additional Information: Bibliogr.: p. 79-80.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Aug. 31. 14:16
Last Modified: 2023. Aug. 31. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80887

Actions (login required)

View Item View Item