Boros Ilona: Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 2. pp. 77-80. (1981)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_02_077-080.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1981 |
Volume: | 27 |
Number: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 77-80 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80570/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 79-80. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Aug. 31. 14:16 |
Last Modified: | 2023. Aug. 31. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80887 |
Actions (login required)
View Item |