Pazoła Z. and Sułkowska J.: Die Qualitätskontrolle der Lebensmittelkonzentrate. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 5-6. pp. 259-266. (1981)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_05-06_259-266.pdf Download (2MB) |
Abstract
Az úgynevezett készételek fogalmi meghatározása után tárgyalja e termékek legfontosabb csoportjait és alapvető tulajdonságaikat. Foglalkozik továbbá azokkal a tényezőkkel, amelyek ezeknek a termékeknek a minőségét befolyásolják, áttekintést nyújt vizsgálati eljárásaikról és az ipari minőségvizsgálat szervezetéről, különös tekintettel az üzemen belüli minőségvizsgálat eljárásaira. Végül felsorolja a készletek minőségi értékelésének kritériumait. After presenting the concept of convenience foods, ready-made meals, the main groups of these products are listed and their fundamental properties described. Also the factors affecting the quality of products are surveyed and the organisation of quality control of the industry described, on paying particular attention to the quality control carried out within the plants producing the foods of this type. Lastly, the criteria of the evaluation of the quality of the products are summed up.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Készételek, élelmiszer-koncentrátumok minőségellenőrzése |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1981 |
Volume: | 27 |
Number: | 5-6 |
ISSN: | 0422-9576 |
Page Range: | pp. 259-266 |
Language: | Hungarian, English, German, Russian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80573/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Additional Information: | Bibliogr.: 265. p. ; összefoglalás magyar és angol nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 04. 10:36 |
Last Modified: | 2023. Sep. 04. 10:36 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80916 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |