Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei

Szabó S. András and Szórád László: Élelmiszeripari kutatások eredményei IV. : a cukorrépa ipari feldolgozásával kapcsolatos kutatások gyakorlati eredményei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (30) 1-2. pp. 33-36. (1984)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1984_01-02_033-036.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1984_01-02_033-036.pdf

Download (1MB)

Abstract

Analysing the research of the V. five-year plan period it could be established, that a succesful work had been done in the field of the sugar industrial research, the aims of the research programme had been reached and a significant part of the results had been put to use in practice. Bei der Analyse der in der V. Fünfjahrplanperiode durchgeführten Forschungsaktivität konnte festgestellt werden, dass die Arbeit auf dem Gebiet der Forschungen in der Zuckerindustrie erfolgreich war,die Zielsetzungen des Forschungszielprogrammes erreicht wurden, und ein bedeutender Teil der Forschungsergebnisse in der Praxis unmittelbar verwendet wurde. En analysant les recherches réalisées pendant le cinquiéme quinquennat il est constatable que le travail était fructueux dans le domaine des recherches dans l’industrie sucriére. Le programme de recherche a atteint son but, la plupart des résül tats a été utisiée en pratique.

Item Type: Article
Other title: Forschungsergebnisse auf dem Gebiet der Lebensmittelindustrie IV. : Praktische Resultate von Vorsehungen bezüglich der industriellen Verarbeitung von Zuckerrüben
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1984
Volume: 30
Number: 1-2
ISSN: 0422-9576
Page Range: pp. 33-36
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80582/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszertudomány - kutatás, Élelmiszeripari technológia - cukorrépa
Additional Information: Bibliogr.: 36. p. ; összefoglalás angol, német és francia nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 06. 08:08
Last Modified: 2023. Sep. 06. 08:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81004

Actions (login required)

View Item View Item