Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata

Pataky Mária: Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 146-154. (1966)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1966_03_146-154.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1966_03_146-154.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Other title: Mikrobiologische und hygienische Prüfung von Kaltküchenprodukten ; Microbiological and hygienic investigation of snack meals
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1966
Number: 3
Page Range: pp. 146-154
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81035/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszer-higiénia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 11. 09:01
Last Modified: 2023. Sep. 11. 09:01
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81158

Actions (login required)

View Item View Item