A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben

Telegdy-Kováts László: A minőségről és annak meghatározásáról élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 260-270. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_260-270.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_260-270.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1967
Number: 5-6
Page Range: pp. 260-270
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Additional Information: Bibliogr.: 270. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 13. 15:29
Last Modified: 2023. Sep. 13. 15:29
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81229

Actions (login required)

View Item View Item