Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete

Fehér Tiborné and Vajda Ödön: Élelmiszerek minőségellenőrzésének szervezése és szervezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 271-283. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_271-283.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_271-283.pdf

Download (6MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1967
Number: 5-6
Page Range: pp. 271-283
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Bibliogr.: 283. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 13. 15:32
Last Modified: 2023. Sep. 13. 15:32
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81230

Actions (login required)

View Item View Item