Sarudi Imre: A forraltbor minőségének ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 322-326. (1967)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_322-326.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Kontrolle der Qualität des Glühwein ; Quality control of mulled wine |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1967 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 322-326 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszervizsgálat - minőség |
Additional Information: | Bibliogr.: 326. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 14. 09:11 |
Last Modified: | 2023. Sep. 14. 09:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81237 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |