A forraltbor minőségének ellenőrzése

Sarudi Imre: A forraltbor minőségének ellenőrzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 322-326. (1967)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_322-326.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1967_05-06_322-326.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Kontrolle der Qualität des Glühwein ; Quality control of mulled wine
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1967
Number: 5-6
Page Range: pp. 322-326
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81043/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszerellenőrzés, Élelmiszervizsgálat - minőség
Additional Information: Bibliogr.: 326. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 14. 09:11
Last Modified: 2023. Sep. 14. 09:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81237

Actions (login required)

View Item View Item