Gyönös Károly: Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 37-45. (1968)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_37-45.pdf Download (4MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Correlations between the quality of food industry products and the quality of primary material |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1968 |
Number: | 1-2 |
Page Range: | pp. 37-45 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81044/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 12. 13:50 |
Last Modified: | 2023. Sep. 12. 13:50 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81248 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |