Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében

Gyönös Károly: Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 37-45. (1968)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_37-45.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_37-45.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Other title: Correlations between the quality of food industry products and the quality of primary material
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1968
Number: 1-2
Page Range: pp. 37-45
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81044/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 12. 13:50
Last Modified: 2023. Sep. 12. 13:50
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81248

Actions (login required)

View Item View Item