Sarudi Imre: Ivóvizek nitráttartalmának súlyszerinti meghatározása a nitronmódszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 47-50. (1968)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_01-02_47-50.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Correlations between the quality of food industry products and the quality of primary material ; Gestaltung der Qualität von lebensmittelindustriellen Fertigwaren als Funktion der Rohstoffqualität |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1968 |
Number: | 1-2 |
Page Range: | pp. 47-50 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81044/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - mérés - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 50. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 12. 13:57 |
Last Modified: | 2023. Sep. 12. 13:57 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81249 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |