Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján : a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai

Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján : a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 73-83. (1968)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_03_073-083.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_03_073-083.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Other title: Quality of foods in the year 1967, on the basis of control tests carried out by the Chemical and Food Control Institute of the City of Budapest : new aspects of quality control by government agencies
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1968
Number: 3
Page Range: pp. 73-83
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81045/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Bibliogr.: 83. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 12. 14:08
Last Modified: 2023. Sep. 12. 14:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81252

Actions (login required)

View Item View Item