Vajda Ödön: Élelmiszerek minősége 1967-ben Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézete vizsgálatai alapján : a hatósági minőségellenőrzés új szempontjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 73-83. (1968)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1968_03_073-083.pdf Download (4MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Quality of foods in the year 1967, on the basis of control tests carried out by the Chemical and Food Control Institute of the City of Budapest : new aspects of quality control by government agencies |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1968 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 73-83 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81045/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Additional Information: | Bibliogr.: 83. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 12. 14:08 |
Last Modified: | 2023. Sep. 12. 14:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81252 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |