Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései

Vajda Ödön: Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 65-79. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_065-079.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_065-079.pdf

Download (6MB)
Item Type: Article
Other title: Theoretical and practical problems of the sensory evaluation of foods ; Theoretische und praktische Fragen der organoleptischen Beurteilung von Lebensmitteln
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1969
Number: 2
Page Range: pp. 65-79
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 13. 13:17
Last Modified: 2023. Sep. 13. 13:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81298

Actions (login required)

View Item View Item