Vajda Ödön: Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 65-79. (1969)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_065-079.pdf Download (6MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Theoretical and practical problems of the sensory evaluation of foods ; Theoretische und praktische Fragen der organoleptischen Beurteilung von Lebensmitteln |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1969 |
Number: | 2 |
Page Range: | pp. 65-79 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 13. 13:17 |
Last Modified: | 2023. Sep. 13. 13:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81298 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |