Nikodemusz István and Kertész Imre and Otoro Eduardo: Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 109-112. (1969)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_109-112.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Lebensmittel Bakteriologische Prüfmethoden in der Kubanischen Volksrepublik ; Food bacteriological investigating methods in The Cuban People’s Republic |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1969 |
Number: | 2 |
Page Range: | pp. 109-112 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Szeged |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Additional Information: | Bibliogr.: 112. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 13. 14:11 |
Last Modified: | 2023. Sep. 13. 14:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81303 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |