Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban

Nikodemusz István and Kertész Imre and Otoro Eduardo: Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 109-112. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_109-112.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_02_109-112.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Lebensmittel Bakteriologische Prüfmethoden in der Kubanischen Volksrepublik ; Food bacteriological investigating methods in The Cuban People’s Republic
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1969
Number: 2
Page Range: pp. 109-112
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Szeged
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81050/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Additional Information: Bibliogr.: 112. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 13. 14:11
Last Modified: 2023. Sep. 13. 14:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81303

Actions (login required)

View Item View Item