Élelmiszeripari termékek minőségi mutatójának számítása és alkalmazása

Szilágyi József and Fehér Tiborné and Zoltán Tamás: Élelmiszeripari termékek minőségi mutatójának számítása és alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 129-133. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_03_129-133.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_03_129-133.pdf

Download (2MB)

Abstract

Die Verfasser beschreiben das von ihnen ausgearbeitete und in ungarische lcbensmittelindustrielle Betriebe eingeftihrte System der Qualitätskennzahlen aufgrund dessen sie das Niveau der Qualität von Produkten der einzelnen lebensmittelindustriellen Betriebe auswerten. A system of quality index evolved and introduced by the authors in Hungarian plants of the food industry is described. By this index, it is possible to evaluate the quality level of the products of the various plants of food industry.

Item Type: Article
Other title: Calculation of the quality index of various products of food industry and application of this index ; Berechnung und Anwendung der Qualitätskennzahl von lebensmittelindustriellen Produkten
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1969
Number: 3
Page Range: pp. 129-133
Language: Hungarian, English, German, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81051/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Additional Information: Összefoglalás angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 13. 14:17
Last Modified: 2023. Sep. 13. 14:17
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81306

Actions (login required)

View Item View Item