Ojtózy Kristófné: Hurkakészítmények minőségének vizsgálata és kritikai értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 180-182. (1969)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_03_180-182.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1969 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 180-182 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81051/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 14. 10:15 |
Last Modified: | 2023. Sep. 14. 10:15 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81313 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |