Hurkakészítmények minőségének vizsgálata és kritikai értékelése

Ojtózy Kristófné: Hurkakészítmények minőségének vizsgálata és kritikai értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 180-182. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_03_180-182.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_03_180-182.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1969
Number: 3
Page Range: pp. 180-182
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81051/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 14. 10:15
Last Modified: 2023. Sep. 14. 10:15
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81313

Actions (login required)

View Item View Item