Lóránt Béla: A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 373-378. (1969)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf Download (1MB) |
Abstract
Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et des graisses.
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Utilisation of differential thermal analysis in food testing ; Einige lebensmittel analytische Anwendungen der DifferentialThermoanalyse |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1969 |
Number: | 6 |
Page Range: | pp. 373-378 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81054/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 377. p. ; ill. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 14. 14:54 |
Last Modified: | 2023. Sep. 14. 14:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81341 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |