A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása

Lóránt Béla: A differenciál-termoanalízis néhány élelmiszeranalitikai alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 373-378. (1969)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1969_06_373-378.pdf

Download (1MB)

Abstract

Verfasser beschreibt derivatographische Versuche zwecks Identifizierung von fleischindustriellen waren und Fettstoffen. Derivatographic measurements are described for the identification of meat products and fats. L’auteur décrit des examens dérivatographiques pour identifier des produits carués et des graisses.

Item Type: Article
Other title: Utilisation of differential thermal analysis in food testing ; Einige lebensmittel analytische Anwendungen der DifferentialThermoanalyse
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1969
Number: 6
Page Range: pp. 373-378
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81054/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 377. p. ; ill. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 14. 14:54
Last Modified: 2023. Sep. 14. 14:54
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81341

Actions (login required)

View Item View Item