"Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái

Pauli Péterné and Horváth György: "Házi" készítésű száraztészta minősítési problémái. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 217-221. (1971)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1971_04_217-221.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1971_04_217-221.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Qualifizierung Probleme von „häuslich” bereiten getrockneten Teigwaren ; Problems of the evaluation of “homemade” Italian-type pastes
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1971
Number: 4
Page Range: pp. 217-221
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81062/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 18. 10:49
Last Modified: 2023. Sep. 18. 10:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81416

Actions (login required)

View Item View Item