Ojtózy Kristófné: Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 159-160. (1972)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1972_03_159-160.pdf Download (774kB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Qualitäts Gestaltung von Fischprodukten im Jahre 1971 ; Report on the quality offish products marketed in 1971 |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1972 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 159-160 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81065/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 19. 08:45 |
Last Modified: | 2023. Sep. 19. 08:45 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81453 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |