Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben

Ojtózy Kristófné: Halkészítmények minőségének alakulása 1971. évben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 159-160. (1972)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1972_03_159-160.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1972_03_159-160.pdf

Download (774kB)
Item Type: Article
Other title: Qualitäts Gestaltung von Fischprodukten im Jahre 1971 ; Report on the quality offish products marketed in 1971
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1972
Number: 3
Page Range: pp. 159-160
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81065/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 19. 08:45
Last Modified: 2023. Sep. 19. 08:45
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81453

Actions (login required)

View Item View Item