Báthory Pál: Az élelmiszerek mikrobiológiai tisztaságának jelentőségéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 1. pp. 28-30. (1956)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_028-030.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1956 |
Volume: | 2 |
Number: | 1 |
Page Range: | pp. 28-30 |
Language: | Hungarian |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81601/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszer-higiénia |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 22. 12:08 |
Last Modified: | 2023. Sep. 22. 12:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81682 |
Actions (login required)
View Item |