Kávéitalok minőségének alakulása

Ravasz László: Kávéitalok minőségének alakulása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 158-164. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_03_158-164.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_03_158-164.pdf

Download (2MB)
Item Type: Article
Heading title: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1956
Volume: 2
Number: 3
Page Range: pp. 158-164
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81603/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 25. 12:44
Last Modified: 2023. Sep. 25. 12:44
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81702

Actions (login required)

View Item View Item