A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok

Heltai László: A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. p. 234. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf

Download (309kB)
Item Type: Article
Heading title: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1956
Volume: 2
Number: 4
Page Range: p. 234
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81604/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 25. 14:49
Last Modified: 2023. Sep. 25. 14:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81716

Actions (login required)

View Item View Item