A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban

Telegdy-Kováts László: A pH-érték meghatározása és gyakorlati jelentősége az élelmiszeriparban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 3-18. (1957)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_01-02_003-018.pdf

Download (6MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1957
Volume: 3
Number: 1-2
Page Range: pp. 3-18
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81606/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 18. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 25. 15:51
Last Modified: 2023. Sep. 25. 15:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81729

Actions (login required)

View Item View Item