Élelmiszerbarnulásokat okozó vegyületek keletkezése és kémiai szerkezete

Spanyár Pál: Élelmiszerbarnulásokat okozó vegyületek keletkezése és kémiai szerkezete. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 133-144. (1957)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_133-144.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_133-144.pdf

Download (5MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1957
Volume: 3
Number: 3-4
Page Range: pp. 133-144
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81607/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 144. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 26. 11:14
Last Modified: 2023. Sep. 26. 11:14
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81746

Actions (login required)

View Item View Item