A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések II.

Szeredy Ida: A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 234-244. (1957)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_05-06_234-244.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_05-06_234-244.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1957
Volume: 3
Number: 5-6
Page Range: pp. 234-244
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81608/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 242. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 26. 12:47
Last Modified: 2023. Sep. 26. 12:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81757

Actions (login required)

View Item View Item