Szeredy Ida: A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 234-244. (1957)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_05-06_234-244.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1957 |
Volume: | 3 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 234-244 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81608/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 242. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 26. 12:47 |
Last Modified: | 2023. Sep. 26. 12:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81757 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |