Fehér László and Major József and Szabó Imre J.: Pektinbontás vizsgálata penészekből előállított enzimkészítményekkel és azok keverékeivel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 255-259. (1957)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_05-06_255-259.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1957 |
Volume: | 3 |
Number: | 5-6 |
Page Range: | pp. 255-259 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81608/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 258. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 26. 13:15 |
Last Modified: | 2023. Sep. 26. 13:15 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81759 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |