Lőrincz Ferenc: Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 4-13. (1958)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_004-013.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1958 |
Volume: | 4 |
Number: | 1-2 |
Page Range: | pp. 4-13 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81609/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Additional Information: | Bibliogr.: 13. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 26. 14:27 |
Last Modified: | 2023. Sep. 26. 14:27 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81766 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |