Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja

Lőrincz Ferenc: Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 4-13. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_004-013.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_004-013.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 1-2
Page Range: pp. 4-13
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81609/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Additional Information: Bibliogr.: 13. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 26. 14:27
Last Modified: 2023. Sep. 26. 14:27
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81766

Actions (login required)

View Item View Item