Laczkó Lászlóné: Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 82-86. (1958)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_082-086.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1958 |
Volume: | 4 |
Number: | 3 |
Page Range: | pp. 82-86 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81610/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 86. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 26. 15:21 |
Last Modified: | 2023. Sep. 26. 15:21 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81778 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |