Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel

Laczkó Lászlóné: Antioxidánsok vizsgálata Täufel módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 82-86. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_082-086.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_082-086.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Heading title: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 3
Page Range: pp. 82-86
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81610/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 86. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 26. 15:21
Last Modified: 2023. Sep. 26. 15:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81778

Actions (login required)

View Item View Item