Kottász József and Horák Lujza: Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész : fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 116-119. (1958)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_04-05_116-119.pdf Download (1MB) |
Abstract
Zur Trockensubstanzgehaltsbestimmung von Speiseeis eignet sich die kombinierte Filterpapier-Alumimum folien-Methode sehr gut. Die zur Trocknungnötige Zeitdauer kann mit Hilfe von in fraroter Bestrahlung noch verkürzt werden.
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1958 |
Volume: | 4 |
Number: | 4-5 |
Page Range: | pp. 116-119 |
Language: | Hungarian, German |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81611/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 119. p. ; ill. ; összefoglalás német nyelven |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 27. 08:31 |
Last Modified: | 2023. Sep. 27. 08:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81784 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |