Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész : fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával

Kottász József and Horák Lujza: Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész : fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 116-119. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_04-05_116-119.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_04-05_116-119.pdf

Download (1MB)

Abstract

Zur Trockensubstanzgehaltsbestimmung von Speiseeis eignet sich die kombinierte Filterpapier-Alumimum folien-Methode sehr gut. Die zur Trocknungnötige Zeitdauer kann mit Hilfe von in fraroter Bestrahlung noch verkürzt werden.

Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 4-5
Page Range: pp. 116-119
Language: Hungarian, German
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81611/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 119. p. ; ill. ; összefoglalás német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 27. 08:31
Last Modified: 2023. Sep. 27. 08:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81784

Actions (login required)

View Item View Item