A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata

Kis Zoltán: A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 170-177. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Heading title: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 6
Page Range: pp. 170-177
Language: Hungarian, German, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81612/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 177. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 27. 10:24
Last Modified: 2023. Sep. 27. 10:24
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81795

Actions (login required)

View Item View Item