Kis Zoltán: A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 6. pp. 170-177. (1958)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_06_170-177.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1958 |
Volume: | 4 |
Number: | 6 |
Page Range: | pp. 170-177 |
Language: | Hungarian, German, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81612/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 177. p. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 27. 10:24 |
Last Modified: | 2023. Sep. 27. 10:24 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81795 |
Actions (login required)
View Item |