Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben

Spanyár Pál: Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 213-221. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_213-221.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_213-221.pdf

Download (4MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 9-10
Page Range: pp. 213-221
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81614/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 221. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 27. 12:39
Last Modified: 2023. Sep. 27. 12:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81806

Actions (login required)

View Item View Item