Kajdacsi Ferenc: Porszerű élelmiszerek és élvezeti szerek abszolút sűrűségének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 9-10. pp. 230-235. (1958)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_230-235.pdf Download (2MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1958 |
Volume: | 4 |
Number: | 9-10 |
Page Range: | pp. 230-235 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81614/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Additional Information: | Ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 27. 13:17 |
Last Modified: | 2023. Sep. 27. 13:17 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81809 |
Actions (login required)
View Item |