A tészta relaxációjának vizsgálata laborográffal: I. rész

Lásztity Radomir and Bárány András: A tészta relaxációjának vizsgálata laborográffal: I. rész. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 48-51. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_48-51.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_03_48-51.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1959
Volume: 5
Number: 3
Page Range: pp. 48-51
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81617/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 51. p. ; összefoglalás francia, angol és német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 08:43
Last Modified: 2023. Sep. 28. 08:43
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81836

Actions (login required)

View Item View Item