Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. : ólomtartalom meghatározása

Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. : ólomtartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 4-11. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_01-02_04-11.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_01-02_04-11.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1960
Volume: 6
Number: 1-2
Page Range: pp. 4-11
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81622/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 10. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 14:51
Last Modified: 2023. Sep. 28. 14:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81874

Actions (login required)

View Item View Item